onsdag, januari 17, 2007

Update

Det blir inget detaljerat inlägg nu heller tyvärr, för mycket att göra. Eftersom Kim var ensam regissör den här gången kommer jag inte beskriva själva inspelningen utan mest vad jag håller på med.

Vi har inte ens berättat om videons tema så här kommer en kort sammanfattning:
Basshunter träder in i sin bratt-lya med en skara beundrare och sätter sig framför sin high tech-datacentral. Han börjar sjunga och skärmarna framför honom fylls med webcam-bilder på folk som mimar till låten live. Snart börjar hans besökare rocka loss och allt urartar i ett jävla spektakel.

En stor del av videon kommer bestå av webcam-filmerna som ska läggas in på hans skärmar i postproduktionen, och mitt jobb är att fixa filmerna. Det finns hundratals YouTube-filmer som skulle kunna passa, men den videokvaliten är för usel till och med när man vill ha webcam-känsla (och jag tvivlar på att särskilt många har kvar originalfilerna). Dessutom måste man ha deras godkännande. Så jag skrev ett meddelande där jag bad allmänheten att spela in och skicka oss okomprimerade filmer. Det ligger nu på bl a Lunarstorm (som själva får stå för den svenska översättningen) och basshunter.se


Jag har fått ett tiotal kompisar att lova att spela in filmer och alla som läser det här får VÄLDIGT gärna göra detsamma. Videon ska va helt klar på måndag så Kim ska sitta non-stop med grafiken i helgen.

Här är några bilder från inspelningen igår.

1 Comments:

At 19/1/07 16:03, Anonymous Anonym said...

den där backlight grejen vid tvn blev riktigt bra, innan var joachim farligt nöjd, och nu måste han vara ännu mer nöjd, men vad kallas steget över farligt nöjd? =P

 

Skicka en kommentar

<< Home