måndag, januari 29, 2007

Boten Anna V2 KLAR


I början av eftermiddagen blev grafik och klippning klar, och jag och Joachim har suttit hela eftermiddagen och color gradeat musikvideon. Den är nu helt klar och laddas just nu upp till en server i Tyskland, då den ska godkännas av tyska MTV imorgon. Det har varit 3 väldigt långa veckor med arbetsdagar på ca 15-18 timmar per dygn den senaste veckan. Anledningen att det tagit så lång tid är att vi valt att göra en video som kräver väldigt mycket extremt tung grafik, som både har tagit lång tid att göra och lång tid att rendera ut. Igår satt vi och kollade på Miami Vice på en projektor på jobbet medan datorn renderade.




Så fort vi får tillstånd att sprida videon eller den dyker upp någonstans så lägger vi upp det här. Annars får ni kolla på tyska MTV ;) om dom ens godkänner den :p (orkar inte ens ta reda på om man kan se kanalen live på mtv.de)

Nu ska jag se en film, och sen ska jag sova. Och imorgon ska jag inte göra något vettigt över huvud taget.

7 Comments:

At 29/1/07 01:36, Anonymous Anonym said...

GG and WP

 
At 29/1/07 08:36, Anonymous Anonym said...

det var ju trevligt att den var klar nu, så då får man bara hoppas på att att allt hårt arbete betalar sig så att ni inte får ett fett NEIN när tyskarna ska godkänna den...

 
At 29/1/07 13:56, Blogger Kim said...

Jag har ingen aning om hur bra eller dålig musikvideon är. Jag är helt hjärntvättad och blind. Men skivbolaget i Tyskland verkade nöjda när dom såg en tidig version.

Det ska bli intressant och höra vad folk tycker.

Jag vet inte om Bear fortfarande läser bloggen, men han kan förbereda sig på att hitta lampor och fel i videon för sådana finns det några stycken. :p

 
At 29/1/07 17:16, Blogger CJ said...

vi vet att du är hjärntvättad och blind kim, du har saw, the butterfly effect, the machinist och dark city på din dvd-hylla! jag såg videon i morse och den är mycket underhållande.. en del grejer man stör sig på men det är skivbolagets fel. p&k!

 
At 29/1/07 17:51, Blogger Kim said...

Jag har inte saw. Men du har "Britney: The Videos".

 
At 29/1/07 17:59, Blogger R.R said...

Haha

 
At 29/1/07 19:14, Blogger CJ said...

på hedersplatsen bredvid Stalker!

 

Skicka en kommentar

<< Home