onsdag, oktober 25, 2006

Lnite.se

I torsdags berättade Henrik (min broder) att Lnite.se sökte en "filmmakare" till sin sida omgående. Jag mailade dem direkt och fick svar samma kväll. Vi bestämde oss för att träffas och diskutera saken, och idag drog jag med mig Kim till Hotell Lundia för att träffa Fredrik och Joakim, de hårda grabbarna ni ser på bilden nedan. Två jäkligt trevliga killar som också grundade sidan.


Lnite är en community med bilder och reportage från ställena som Malmö Nationarna går till när de inte är på Malmö Nation. Som det ser ut nu kommer vi att filma och redigera 1-2 klubbfilmer per månad. De kommer att ha ungefär samma upplägg som vår Badhytten-film, fast mer seriöst. Mindre skandaler och mer vackra människor.
Företaget bakom Lnite, Kaifour, har satt upp ett antal plasmaskärmar på restauranger och klubbar i Lund, där de kommer att sälja annonsplatser för reklamfilmer. Annonsörerna kommer kunna välja att leverera material själva, eller att vi filmar och redigerar hela kitet.

Det är mycket som händer. Inspelning av nya Basshunter-videon 1:a och 2:a november. Förhoppningsvis kommer Kim skriva ett utförligt inlägg om detta innan inspelningen börjar. De pengar vi fick över från förra videon kommer gå till att få ihop den nya budgeten, så nu ligger man på noll igen.. gött =)

Way ska göra den nya videon till Elias och Frans (som gjorde Zlatan-låten) med Rünow som regissör, Svennis som producent, Koppen som scenograf, Johannes som elektriker, m fl. Det blir en jullåt, inspelning på måndag och tisdag.

2 Comments:

At 28/10/06 18:41, Anonymous Anonym said...

Grattis killar! Det ser ut att gå riktigt bra för er nu. Men vad Lnight behöver är nog en ny hemsida ;)...

 
At 4/12/09 12:43, Anonymous Anonym said...

vad jag letade efter, tack

 

Skicka en kommentar

<< Home